Ettevaatust: plahvatanud purgiküünal külvas abielupaari kodus paksu pahandust

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Aliaksei Verasovich / PantherMedia / Aliaksei Verasovich/ Scanpix

Inglise abielupaar tänab õnne, et plahvatanud purgiküünal nende kodu maha ei põletanud. 

Gladys ja Richard Krugeri kodus plahvatanud purgiküünal oleks kõige mustema stsenaariumi korral abielupaari ilmselt koduta jätnud.

53-aastane Gladys ning 57-aastane Richard pääsesid õnneks vaid ehmatusega, vahendab dailymail.co.uk. Lisaks tuli soliidses eas paaril tegeleda tüütu küünlavaha ning pisikeste klaaskillukeste eemaldamisega. 

«Me lihtsalt istusime, kui see ühtäkki justkui välk selgest taevast kildudeks purunes. Kõik juhtus väga kiiresti ning meil tegelikult vedas tohutul kombel. Richard istus sellele päris lähedal, see oleks võinud ta nägu kahjustada või sootuks nägemiseta jätta,» ütles Gladys. 

Soodushinnaga ostetud purgiküünal kuulub ettevõtte Home Bargains tootenimistusse. Inimesed on veendumusel, et taolist vahejuhtumit andnuks vältida, kui firma oleks kasutanud piisavalt kuumakindlaid purke. Home Bargains pole seoses õnnetu vahejuhtumiga ametlikke selgitusi veel jaganud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles