Fotod: Harjumaal on müüa väga eriline omapärase aadressiga maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinna külje all Tabasalu lähedal on müüa muinasjutulise välisilmega väga huvitava aadressiga maja.

Tabasalu külje all, Tilgu sadama lähedal ootab hubane kodu uut omanikku. Muinasjutulise välisilmega majal on ka kaunis aadress: see asub nimelt Romantiku tänaval.

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Tegemist on elamuga, mis on valminud 2000 aastal. Piirkond on väga privaatne ja looduskaunis. Kinnistu jääb kahe panga vahele ja on kõrghaljastatud, meri jääb kõigest 200 meetri kaugusele.

Foto: city24.ee

Maja ehitamisel on väga õnnestunult arvestatud ilmakaartega: elutuba, kaks magamistuba, kaks terrassi ja hoov jäävad lõuna-edela suunda.

Siseviimistluses seinad krohvitud ja kaetud värvi või tapeediga. Elamu põrandaid katab parkett või kiviplaat. Paigaldatud kahekordse klaaspaketiga avarad PVC-aknad. 

Foto: city24.ee

Maja esimesel korrusel on esik, avatud köögiga söögituba, elutuba, tualett, puuküttega saun, terrass, garaaž. Teisel korrusel on hall, aknaga vannituba, tualett, kolm magamistuba, üks läbikäidav tuba, terrass ja garderoob.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles