Kahest koduaiast kadus üleöö mitukümmend äsja mulda pandud hekitaime

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wooden door in a hedge with the sign passage at your own risk
Wooden door in a hedge with the sign passage at your own risk Foto: Horst Bingemer / PantherMedia / Horst Bingemer/ Scanpix

Kahe Inglismaal Suffolki krahvkonnas elava pererahva nördimus oli hommikul ärgates suur –  keegi oli nende hekkide kallal vargil käinud.

Pikanäpumeestel õnnestus möödunud neljapäeval kahes inglise aias paksu pahandust külvata. Kitty Hardingu ning Des Wellsi roheliste müüride kallal käinud vargad viisid 15-20 loorberipuud ning ligi 450 euro väärtuses jugapuid. 

Hiljuti jugapuudest heki rajanud Des Wells leiab, et istikud varastanud inimene pidi olema kas väga meeleheitel maastikuarhitekt või üks nurgataguste kommetega inimene. «Hekitaimede vargus on ju üsna tavatu. Politseid teavitades ütlesin neile samuti, et nad ei pruugi mu järgnevaid sõnu uskuda,» märkis Wells väljaandele dailymail.co.uk. 

Hiljaaegu loorberipuud mulda pannud Kitty Hardingul ei ole see aga esimene kord jultunud varaste ohvriks langeda. 20 aastat samas kohas naise sõnul oli varaste naasmine vaid aja küsimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles