Sõpra hädast välja aidanud koduomanik üürib kahele kassile korterit

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ameerika mees otsustas oma sõbrale vastu tulla ning mehe kaks hiirekuningat oma Silicon Valleys asuvasse koju üürile võtta.

425-ruutmeetrine korter San Jone linnas on hiirekuningate pärusmaa. Täpsemalt öeldes elavad siin kaks kassipiigat, Tina ja Louise, kelle korteri omanik David Callisch oma sõbra huvides enda katuse alla elama võttis.

«Põhimõtteliselt on mul kaks üürnikku, kellel ei ole kunagi mitte ühtegi vastulauset. See on üsna tore. Nad on küll vaiksed, ent panevad korteri haisema,» märkis David Callisch.

Kassid kuuluvad nimelt Callischi sõbra tütrele, kes ülikooli astudes pidi mujale kolima, vahendab nypost.com. Ka Callischi sõbral, Troy Goodil, seisid ees kolimisplaanid, mistõttu ei tulnud kasside kaasavõtt kõne allagi. 

«See ei olnud just mu eluaegne unistus kassid üürnikeks saada,» ütles Callisch, lisades, et asjalood lihtsalt kujunesid nii. Kassid 1312-eurosesse üürikorterisse elama paigutanud Good külastab neljajalgseid sõpru muuseas iga päev. «Neil on kahtlemata Silicon Valley üks kauneimaid kortereid,» ütles Good.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles