Lahendus, mida sisekujundajad magamistoas kindlasti vältida soovitavad

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Kuigi me magamistoas palju ärkvel oldud tunde ei veeda, on selle ruumi sisustus siiski äärmiselt tähtis, sest just seal käime puhkamas. Sisekujundajad räägivad, mida selle ruumi kavandamisel kindlasti vältida tuleks.

Kindlasti tuleks magamistoas ja õigupoolest üldse igas ruumis vältida mööblikomplekte, ütleb sisekujundaja Caitlin Murray portaalile House Beautiful. 

«Teate küll neid komplekte, kus korraga saad voodi, öökapid, kummuti ja riidekapi. Ma soovitan neid igal juhul vältida,» sõnab ta. 

Murray selgitab, et kuigi komplekti näol saab magamistoa väga vähese vaevaga sisustatud, on tulemus lihtsalt tohutult igav ja hakkab reeglina inimesi endid pikapeale häirima.

Murray soovitab siiski pea tööle panna ja mööblit ise kombineerida, sest nii saab tulemus märksa väljendusrikkam ja huvitavam, mis siis, et õige lahenduse paikasaamine võib kauem aega võtta. 

Kindlasti tuleks enda jaoks välja mõelda, millest saab toa pilgupüüdja, ja kujundada ülejäänud ruum seda silmas pidades nii, et teised esemed selle üle domineerima ei hakkaks. 

Omanäoliste leidude jaoks tasub kindlasti külastada ka kirbuturge ja vanakraamipoode.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles