Möödunud kuu vaadatuimaks kinnisvarapakkumiseks on põnev eramu Tallinnas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kinnisvaraportaali KV.EE lõppenud kuu menukaimad kinnisvarapakkumised tulevad kõik Tallinnast või Harjumaalt, esimesel kohal on aga üks põnev eramu.

1. Õle tänava pisike eramu

Foto: KV.EE

Tegemist on 90ndatel valminud majaga Tallinna kesklinna ning Põhja-Tallinna piiril. Majas on kokku neli tuba ja kaks korrust ning selle eest küsitakse 169 995 eurot, mis Tallinna kesklinnas asuva maja kohta on päris hea hind. Majas on avatud köök-elutuba koos kaminaga. Krundi pind kokku on 136 m². 

2. «Naabrist parema» võidukorter

Foto: KV.EE

Selle Laagris asuva 70-ruutmeetrise korteri näol on tegemist äsja valminud (2017) korteriga, mis otsib endale uusi omanikke. Korteris on ka 9m² rõdu, kus saab soojade ilmadega mõnusalt olemist nautida. Hinnas on ka esimesel korrusel asuv panipaik. 

3. Kuue toaga põnev palkmaja Harkus

Foto: KV.EE

Tegemist on ühe väga erilise ja armsa 163.1 m² palkmajaga Harku vallas, millel kokku 6 tuba. Maja sobib ideaalselt privaatsust armastavatele elanikele, sest tegemist on privaatse kinnistusega (10000m²), millel on ka kõrghaljastus. Krundil on muuhulgas garaaž kahele autole. Maja on 2016. aastal läbinud ka renoveerimise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles