Fotod: ostjat ootab väga põnev korter vanas majas Tallinna südalinnas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinna kesklinnas asuvas klassikalises vanas majas on müüa hämmastavate lahendustega kaasaegne korter.

Müüa kapitaalselt renoveeritud väga hea asukohaga arhitekti korter kesklinnas, koos tasuta parkimiskohaga. Korteri esimesel korrusel asub söögituba avatud köögiga ja magamistuba. 0-korrusel asub elutuba, pesuruum ning saun ja garderoob.

Foto: city24.ee

Korter on põneva planeeringuga, huvitavate erilahendustega ning kvaliteetsetest materjalidest. Paigaldatud on uus tamme kalasaba-parkett põrand, vahetatud on elektrisüsteem ning kanalisatsiooni- ja veetorustik, 1 korrusel savikrohvitud seinad. Kahe korruse vahelagi on osaliselt avatud ning paigaldatud klaaspõrand saavutamaks erakordne avarus.

Foto: city24.ee

Korteris on kolmekordsed pakettaknad. Küttesüsteem töötab gaasiga. 0-korrusel on vesipõrandaküttega lahendus ning esimesel korrusel vesiküttega radiaatorid. Köögimööbel on valmistatud eritellimusel koos kvaliteetse tehnikaga.

Foto: city24.ee

Korteriga saab kaasa sisseehitatud mööbel. Klassikaline kivitrepikojaga puumaja on värskelt renoveeritud, vahetatud on ka hoone katus. Korteri juurde kuulub parkimiskoht hoovis. 

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles