Fotod: pealtnäha harilikus Tallinna paneelikas on müüa hämmastav kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinna kesklinnas nõukaaegses kortermajas on müüa hämmastava sisekujundusega ümberplaneeritud korter.

Tallinna südalinnas Lembitu tänaval on müüa kolmetoaline korter väärikas viiekorruselises majas. Korter on 2015. aastal kapitaalselt renoveeritud. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba avatud köögiga, kaks magamistuba, tualett, esik, vannituba ja maja nullkorrusel asuv keldriboks.

Foto: city24.ee

Korteri on läbi maja planeering, kõrged laed ja avarad aknad. Mõeldud on ka sellele, et kõigil pereliikmetel oleks piisavalt ruumi oma asjade houstamiseks: esikus on maast laeni garderoobkapp, magamistoas suur liugustega kapp, lastetoas sisseehitatud kapp. Esikus ja elutoas lisaks mahukad riiulid.

Foto: city24.ee

Korteris on kogu elektrijuhtmestik ja torustik vahetatud. Elektrisüsteem tehtud kolmefaasiliseks. Paigaldatud kvaliteetsed kolmekordsed pakettaknad, mis tagavad hea soojapidavuse ja vaikuse. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Köögis eritellimusel Arensi tammespooniga köögimööbel koos integreeritud Electroluxi tehnikaga. Presskivist töötasapind ja Franke valamu.

Foto: city24.ee

1958. aastal ehitatud viiekorruseline kivimaja, kus korter asub, on samuti korralikult renoveeritud ja soojustatud. Paigaldatud on uued uksed, fonolukud ja videovalve.

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles