Inimesi ärritab kuninganna Elizabethi pühadetervituselt paljastunud detail (5)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninganna Elizabeth
Kuninganna Elizabeth Foto: POOL / Reuters / SCANPIX

Kui kuninganna Elizabeth lõppenud aastal oma pühadetervituse välja saatis, ei võinud ta kindlapeale aimatagi, missuguse pahameeletormi see endaga kaasa toob.

Nimelt istub kannatustest ja eneseohverdustest rääkiv kuninganna tervitusele lisatud fotol Buckinghami palees esindusruumis, taustal paistmas kullatud klaver. 

See on aga midagi, millest inimesed ei suuda mööda vaadata. Kui pühad on lõppenud, ringleb Twitteris tohutult pahaseid postitusi teemal, kui silmakirjalik kuninganna pühadesoov teda ümbritsevat rikkust arvestades on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

«Kuninganna räägib eneseohverdusest, taustal kuldne klaver,» kirjutab Twitteris James Felton.

«Kuninganna ärgitab britte ühiskonnas valitsevatest lõhedest üle saama, istudes ise kullatud klaveri eest, millest saadava rahaga võiks aasta jooksul katta kõigi kodutute vajadused,» lisab kasutaja ken.

«Ah, kuninganna sõnum! Mulle meeldib, et rahva rahastatav kuldse klaveriga miljardär manitseb meid olema rõõmsamad ja vähem tigedad,» kirjutab Josh.

Vaata neid ja teisi Twitteri sõnumeid SIIT. 

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles