Huvitav lahendus: üks eramaja sai väga kummalise juurdeehituse

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: contemporist.com

Kui tavaliselt saavad eramajade juurdeehitused selga kas krohvi või laudise või muu lihtsa lahenduse, siis selle kodu puhul on minud hoopis teist teed pidi.

Londoni eramajale tehtud juurdeehitus sai endale selga kummikatte, mis kanti maja seinale spreimeetodil, vahendab Contemporist. 

Enne renoveerimist nägi 19. sajandi lõpul ehitatud eramaja tagahoov üsna nutune välja. Kuna sellest ajastust pärit majadele on üsna raske leida ideaalselt sobivat juurdeehitust, on see iga kord paras väljakutse. Seekord on aga asi õige põnevalt lahendatud.

Foto: contemporist.com

Minimalism sobib üldiselt lisandiks igas stiilis eramule, seegi kord pole tegu erandiga. Minimalistliku joonega juurdeehitise ebatavaline kattematerjal osutus valituks aga selle madala hinna ja hea katvuse tõttu. Samuti leiti, et see sobib hästi originaalehitise telliskiviga.

Tegemist on veekindla ja ilmastikule vastupidava kattega, mis peaks kestma vähemalt 60 aastat.

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles