Fotod: üks Balti riikide korter saab välismeedias tublisti tähelepanu

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: contemporist.com

Üks Balti riikide korter on välisriikides suurt tähelepanu teeninud, seda eelkõige musta, valge ja puidutoonide oskusliku kooskasutamise ja kodu nutika planeeringu pärast. 

Leedukate loodud korter Kaunase südames on 64 ruutmeetrit suur. See tänapäevane kodu on loodud vanasse tehasehoonesse ja moodsalt on sellel magamisruumide jaoks laealune poolkorrus, vahendab Contemporist.

Sisekujundust iseloomustab monokroonsus ja eheda puidu kasutamine. Ainsat värvilaiku kohtab magamistoas, kus garderoobisüsteem on ootamatult kollast värvi - võib öelda, et see kõrvalekalle riivab ehk pisut silmagi.

Foto: contemporist.com

Contemporistilt saab korter aga kiita betooni julge kasutamise ja suurte aknapindade eest, samuti algupärase siseviimistluse tänapäevasega kombineerimise eest. 

Elutuba eraldab köögist mõjuv mahukas köögisaar, mille taga saab einestada neljaliikmeline seltskond. Läbi kogu interjööri kohtab puitdetaile. Teisele korrusele viib minimalistlik trepp.

Foto: contemporist.com

Magamistoa saab ülejäänud ruumist eraldada pehmete valgete kardinate abil.

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles