3 kõige suurepärasemat IKEA-häkki, mida lõppenud aastal nägime

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jenloumeredith.com

IKEA on endiselt üks meie kõige lemmikumaid sisustuspoode: selle mööbli abil on võimalik endale vähese vaevaga luua kordumatu kodu, nagu tõestavad need kolm blogijat.

IKEA puhul peavad paljud selle kõige nõrgemaks küljeks masstootmist: nii olevat igaühel varsti teisega äravahetamiseni sarnane kodu. Tegelikult on IKEA mööbel suurepärane toorik arvukateks isetegemisprojektideks ja häkkideks. Siin on kolm sellist, mis meile sel aastal kõige rohkem meelde jäid.

1. IKEA toorikutega riidekapp

Foto: erinkestenbaum.com

Kas tunnete selle Erini garderoobitoa puhul ära klassikalise IKEA PAX kapisüsteemi? Tegemist on suurepärase tööga, mis kannustatud vajadustest panipaikade ja soovist unikaalse disaini järele. Kui soovid endale midagi sarnast, vaata kindlasti Erini blogisse, sealt saab väärt nõuandeid. 

2. Garderoob magamistuppa

Foto: eengoedverhaal.nu

PAX on sel aastal inspireerinud paljusid koduomanikke. Ka Mirjam, kelle magamistuba vajas asjalikku süsteemi riiete paigutamiseks, mis samas eraldaks magamistoaosa kabinetiosast. Nii sündiski üks ilmselt aegade geniaalsemaid IKEA-häkke. Vaata rohkem Mirjami blogist.

3. KALLAXi köögisaar

Foto: jenloumeredith.com

Köögisaarteks pole need kapid originaalis küll üldse mõeldud, aga seda parem see häkk ongi. Vaja läheb vaid riiulit, kappe, tööpinda ja pisut kannatust, et kõik omavahel kokku panna. Kui tahad, võid saarele ka rattad alla panna, kui ei, saab ka ilma. Vaata rohkem siit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles