Fotod: väga silmatorkav korter Tallinna südames

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinna südalinnas on müüa väga vingelt sisustatud sõja lõpuaastail valminud kortermajas asuv kodu.

Tatari tänavas on müüa 1941. aastal valminud majas asuv kahetoaline korter.  Korter ise on valminud 2008. aastal, kui kogu maja läbis renoveerimise. Renoveerimise käigus muudeti korteri planeeringut ning eemaldati mitmed vaheseinad, ehitati juurde saun ja teine vannituba.

Foto: KV.EE

Tänu vaheseinade eemaldamisele ja heledates toonides siseviimistlusele sai korter imekauni helge ilme. Valgus saab vabalt liikuda ning kõrged laed (3,4m) ja suured aknad annavad palju avarust. Aknad avanevad lõuna ja kagu suunda ning ühtlasi sisehoovi, kodu on privaatne ja vaikne.

Korteri koosseisu kuuluvad esik, ruumikas elutuba koos avatud köögiga, suur magamistuba- pääsuga walk-in garderoobi ning vannituppa koos saunaga.

Foto: KV.EE

Korter on renoveeritud ja sisustatud klassikalises stiilis, kasutatud on kvaliteetseid materjale ning heledaid neutraalseid värvitoone. 

Elutoa, köögi, magamistoa ja esiku põrandal on naturaalne tammeparkett. Vannitoa ja garderoobi põrandad ja seinad on plaaditud.

Foto: KV.EE

Köögis kvaliteetne kasepuidust kööginurgamööbel, koos integreeritud tehnikaga (külmkapp, ahi, gaasipliit (ballooniga), nõudepesumasin ning lisaks ka pesumasin.)

Foto: KV.EE

Garderoobiruumi on võimalik ümber ehitada teiseks duširuumiks (olemas veeühendused, kanalisatsioon ja põranda kalle).

Korterit on võimalik ümber ehitada ka 3- või 4-toaliseks.

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles