Internet teab: neli veidrat moodust, kuidas oma röster tööle rakendada (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Röster.
Röster. Foto: keng po leung / PantherMedia / keng po leung/ Scanpix

Internetikasutajail ei paista kunagi ideedest puudust olevat.

Kõigeteadjast internet üllatab, šokeerib ning paneb teinekord kukaltki kratsima. Internetikasutajate tööpõli on lai ning nende ideede hulgal ei paista samuti lõppu tulevat. Sama kehtib rösteri tööülesannete kohta.

Soe juustuvõileib

Saiaviilud tuleb asetada külili pööratud röstrisse - mõne minuti möödudes on juust kenasti sulanud ning sai valmis söömiseks.

Pihvide soojendamine

Selgub, et röster passib ka sügavkülmutatud köögiviljapihvide soojendamiseks - kui lihapihvid võivad kuumutades rasva eritama hakata, siis köögiviljapihvide puhul seda muret karta ei ole.

Liha grillimine

Veebilehe thekitchn.com sõnul on see ilmselt üks veidraimaid nõuandeid, mida internetimaastikul jagatud on. Veidrusest hoolimata nõuanne töötab.

Maguskartuli röstimine

Krõbedad maguskartuli laastud valmivad interneti sõnul samuti suurema vaevata. Kartulilaastud tuleb vaid hästi õhukesteks lõigata, et röstimisprotsessi kiirendada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles