Kolm igapäevast näpuviga, millest kohemaid loobuda tasuks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm harjumust, millest koduses majapidamises vabaneda.
Kolm harjumust, millest koduses majapidamises vabaneda. Foto: Pexels / CC0 Licence

Eks meil kõigil ole oma head ja vead - mõnest halvast harjumusest tasub aga oma majapidamise seisukohalt kohemaid loobuda.

Et jõulutaadi, oma majapidamise ning külaliste ees mitte häbisse jääda, tasub veidi kriitilisema pilguga üle vaadata oma suurimad valupunktid.

Kurikuulus kolasahtel

Meil kõigil on kodus see üks kolasahtel, kuhu kiirel argipäeval möödaminnes asju paotada. Sahtlisse heidetud asjad ei pruugigi sahtlisügavustest päevavalgele tulla, mistõttu on paslik sellest harjumust vabaneda, vahendab thekitchn.com. Kolasahtlist otseselt vabanema ei pea, küll aga tasub sel iganädalaselt silm peal hoida ning vajadusel sahtlis olevad esemed süstematiseerida.

Räpased tööpinnad

Väga paljud inimesed ei puhasta oma tööpindu söögitegemise käigus. See aga toob kõhuhädad majja ning raskendab edasist elu-olu. 

Unustusse vajunud plekid

Plekkide ning mustuse korral kipuvad inimesed oma rõivad musta pesu sahtlisse heitma. Pool nädalat rõivastel kinnistunud plekkidest on tagantjärele oluliselt keerulisem vabaneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles