Fotod: viis Eesti korterit, mille hind jõulude puhul eriti soodne

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Teada-tuntud tõde on, et pühade ajal kinnisvaramüük väga ei edene. Ostjal tasuks seda aga silmas pidada, sest just seetõttu lastakse nii mõnelgi heal pakkumisel hinda pühadeperioodiks märkimisväärselt alla.

1. Kahtoaline korter Tallinnas, soodustus 35 000 eurot

Foto: KV.EE

Tallinnas Vabaõhumuuseumi teel asuvas uusarenduses LAEV on kahetoaline korter müüa alghinnast tervelt 35 000 eurot soodsamalt. Maja asub Rocca al Mare keskuse läheduses.

2. Korter Kadriorus, jõulusoodustus 11 000 eurot

Foto: KV.EE

Filmi tänava uusarenduses on müüa soodushinnaga korter, mille hinna sees on köögimööbel ja tehnika. Kolmetoalises korteris on pinda enam kui 70 ruutmeetrit. 

3. Korter Tobiase tänaval, soodustus 10 000 eurot

Foto: KV.EE

Tobiase tänava käesoleval aastal valminud uusarenduses on pakkuda kolmetoaline korter, kus pinda on ligikaudu 60 ruutmeetrit. Korter on väga omapärase planeeringuga.

4. Kahetoaline korter Pärnu südalinnas, soodustus 6000 eurot

Foto: KV.EE

Soodushinnaga on pakkumisel maitsekalt renoveeritud kahetoaline korter Pärnu südalinnas. Tegemist on nõukaaegse kortermajaga, mille läheduses olemas kõik eluks vajalik.

5. Korter Pärnus Ülejõel, jõulusoodustus 5000 eurot

Foto: KV.EE

Kahetoaline korter asub 2008. aastal ehitatud majas. Korter on vaatega kesklinna silla poole. Köök on elutoaga osaliselt ühendatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles