Fotod: Tallinna lähedal on müüa tõeline jõulukodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinna lähedal on müüa maja, millest saaks vähese vaevaga veel enne tänavusi jõulupühi kujundada unistuste jõulukodu.

Tallinna lähedal Harku vallas on müüa väga armas talumaja. Naabrid on majale lähedal, kuid mitte selle kõrval. Kinnistul veedavad tihti aega hirved ja teised metsloomad ja ruumi neil siin jagub: kinnistu suuruseks on 10 000 ruutmeetrit.

Foto: KV.EE

Kinnistul asuv palkmaja on pisut üle 163 ruutmeetri suur, selle juurde kuulub kõrvalhoone ja varjualune. 

Müügisolev tõeliselt kodu on kahekorruseline rookatusega palkmaja. Maja on ehitatud 2006. aastal ning renoveeritud 2016. aastal, mille käigus on lõunafassaadile tehtud juurdeehitus saunaruumide ja söögitoa näol. 

Hoonel on väga hea ruumilahendus, mis sobib ideaalselt pereliikmete elurutiini ja harjumustega. Esimesel korrusel paiknevad elutuba, vannituba, köök, söögituba ning pesemisruum koos saunaga.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Teisele korrusele viib elutoast avar trepp ning seal asuvad trepihall, kolm suurt ja avarat magamistuba ning kabinet. Suures magamistoas eraldi walk-in garderoob ning pääs kabinetti. Teises magamistoas samuti sisseehitatud garderoob. Võimalus on kabinet ümber teha pesuruumiks/vannitoaks. 

Foto: KV.EE

Köögis Arens köögimööbel koos vajaliku kvaliteetse tehnikaga. Lisaks elektripliidile on olemas ka puupliit ja -ahi. Elutoas soojendab südameid ja lisab romantikat kamin.

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles