Ulakas papagoi leidis viisi, kuidas endale internetist head ja paremat tellida

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Terava keelega papagoi on leidnud viisi, kuidas üksinda kodus meelt lahutada ning omaniku rahakoti arvelt liugu lasta.

Loomade varjupaigast vandumise tõttu välja visatud papagoi jätkab oma krutskeid uues kodus. Omanikult üles korjatud oskus Amazon Alexa virtuaalassistendilt teeneid paluda annab aga korraliku põntsu papagoi omaniku rahakotile.

Aafrika hall papagoi, nimega Rocco, on nimelt õppinud virtuaalassistedi abil endale süüa tellima. Nutikas Rocco on siiamaani endale nii melonit, maasikaid, jäätist, spargelkapsast kui ka tuulelohesid ja elektripirne tellinud. Iseõppinud Rocco oskab lisaks seadmelt soovilugusid ning nalju paluda.

Rocco omanik Marion on õnneks papagoi tempude osas üsna mõistev - üksinda kodus viibiv linnuke vajab ju samuti kedagi, kellega suhelda. Naine on küll Alexale luku peale pannud, ent aktiivse linnukese krutskid jätkuvad nüüd juba teisel rindel - vaatamata sellele, et Rocco enam internetis ostelda ei saa, teeb ta nüüd korrektuure omaniku ostunimekirjades ja kalendrisse märgitud sündmustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles