Pereema puhastusnipp tegi poeletid ühest üllatuslikust vahendist tühjaks

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia pereema geniaalne nipp.
Austraalia pereema geniaalne nipp. Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Austraalia pereema puhastusnipp on sealsed koduperenaised pöördesse ajanud, tingides tõhusa puhastusvahendi täieliku väljamüügi. 

Austraalia koduperenaiste Facebooki grupis vallandunud puhastustrend jättis sealsed poeletid hambaproteeside puhastamiseks mõeldud tablettidest tühjaks. 

Vaid mõned eurod maksvad tabletid on nimelt suurepäraseks puhastusvahendiks tekstiilist diivanitel, vahendab homes.nine.com.au.

Oma ajahambast puretud diivanit päästa soovinud pereema soovitab esmalt kahel kuni neljal tabletil soojas vees lahustuda lasta. Seejärel tuleb võtta mõni vanem pihustipudel ning valada vedelik pudelisse. Määrdunud pinnad tuleb vaikselt üle piserdada ning seejärel, olenevalt mustusest, mõned minutid mõjuda lasta.

Nippi jaganud naine lasi diivanile piserdatud segul viis minutit mõjuda ning küüris selle seejärel nuustikuga maha. Lisaks kasutas ta kuiva käterätikut, et eemaldunud mustus endasse imeda. Kasulikku nõu jaganud naine soovitab protsessi korrata senikaua kuni diivanist hakkab puhast vedelikku eralduma. 

Proovi järele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles