Fotod: «Ristiisa» kurikuulsa hobuse pea stseeni võttepaigaks olnud maja otsib ostjat

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realestate.com.au

Kes meist ei mäletaks kurikuulsat «Ristiisa» triloogiat - kultusfilmi üheks võttekohaks olnud häärber on nüüd uute omanike ootel. 

«Ristiisa» on režissöör Francis Ford Coppola 1972. aastal valminud film, mis põhineb Mario Puzo samanimelisel romaanil. Romaani ja filmi sündmustik paigutub aastatesse 1945–1955 ja räägib peamiselt väljamõeldud New Yorgi maffiaperekonna elust. Kultusfilmi üks võttepaikadest otsib aga nüüd 118,8 miljoni eurose hinnasildi juures uut omanikku, vahendab realestate.com.au.

Foto: realestate.com.au

Beverly Hillsi häärberis on ühtekokku 19 magamistuba, 29 vannituba, kahekorruseline raamatukogu, kaks basseini, piljardituba ning tantsusaal. 

Foto: realestate.com.au

14,278-ruutmeetrine häärber kerkis aastal 1927 arhitekt Gordon B Kaufmann eestvedamisel ning on asjatundjate sõnul vaieldamatult üks ikoonilisemaid näiteid Vahemere arhitektuurist California laiuskraadidel. 

Foto: realestate.com.au

Samas majas võeti üles kurikuulus stseen, kus üks filmi tegelastest, Jack Woltz, hommikul ärgates mahalõigatud hobuse pea voodist leidis.

Foto: realestate.com.au

Pakkumise leiab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles