Fotod: isemoodi kinnisvarakuulutus on interneti enda lummusesse haaranud

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realtor.com

Ameerika maakler otsustas pühade eel ühele kinnisvarakuulutusele veidi vürtsi juurde lisada. 

Ameerika sadamalinnas Baltimore's müüki paisatud eramu võlub oma imetabase kinnisvarakuulutuse poolest. Kolmest magamistoast ning kolmest vannitoast koosneva eramu müügiga hädas olnud maakler leidis, et vahendatav objekt vajab väikest turunduslikku tõuget, niisiis palus kinnisvaramaakler pildile kiusupunnist Grinchi.

Foto: realtor.com

Jõuluvihkajast pehmekarvaline Grinch on maakler Christina Dudley sõnul lihtsalt üks järjekordne turundustrikk, mille eesmärgiks on huvilisi ligi meelitada, vahendab realtor.com.

Foto: realtor.com

«Ilmselgelt ei sünni inimeste koduostu otsus nähtud piltide ja lõbusate tegelaste põhjal. Küll aga pakuvad «kastist välja» fotod rohkelt kõneainet ning jõuavad seejärel lumepalli kombel ka rohkemate huvilisteni,» märkis Dudley lisaks.

Foto: realtor.com

2000-ruutmeetrist kinnistut on selle pika ajaloo jooksul korduvalt uuendatud. 1912. aastal kerkinud maja hinnasilt on seejuures üsnagi krõbe - maja endale skoorimiseks on vaja koguni 329 501 euro suurust investeeringut.

Foto: realtor.com

Pakkumie leiab SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles