Foto: ühe ema kodune jõulupuu vihastab inimesi

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Koduse jõulupuu pildi veebi riputanud ema ei aimanud ilmselt uneski, millise pahameeletormi ta sellega põhjustab. Ega seda, et pilt jääb ringlema aastateks, kerkides järgnevate jõulude ajal üha uuesti üles.

35-aastane Emma Tapping pani pahaaimamatult Instagrami üles foto, millel kuuske pole õieti nähagi: ehitud jõulupuu mattub kinkide mäe alla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheBossMumTV (@thebossmumtv) on

Järgnevat ei osanud Tapping oodata: ta hakkas saama tohutult negatiivset tagasisidet, mis ei oleks pidanud teda tegelikult üllatama, arvestades, et naine on enda sõnul tohutu taaskasutaja ja peab säästmisteemalist blogi, kirjutab Country Living.

Kommentaarides nimetatakse Tappingut vastikuks ärahellitatud jõmpsikatega naiseks. Teised leiavad, et naine tahab lihtsalt oma võimalustega uhkeldada ja hõõruda oma jõukust nina alla neile, kes nii paljut lubada ei saa. Leiti ka, et kinkide õige koht oleks heategevuses. Mõned inimesed leiavad siiski ka, et igaühe oma asi, millele raha kulutada. 

Ei saaks öelda, et inimesed pole pika vihaga: see pilt sai Instagrami üles juba kolm aastat tagasi, aga ringleb veebis endiselt ja kerkib igal aastal pühade ajal uuesti üles, teenides uusi pahaseid kommentaare. 

Naine ise on aja jooksul enda vabanduseks öelnud, et kingid polnud ainult lastele, vaid ka talle endale, tema emale ja elukaaslasele. Ta ei arva, et oleks millegagi liiale läinud. «Mulle lihtsalt meeldivad jõulud,» sõnab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles