Fotod: tüüpilist Eesti paneelmaja korterit müüakse geniaalse kuulutusega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Olgem ausad: nõukaaegsete korterelamute kodud pole praegusele koduotsijale enamasti ahvatlevad. Selleks, et ka sääraste korterite pakkumised pilku püüaks, tuleb vaeva näha. See kuulutus on suurepäraseks näiteks.

Pärnus Mai tänaval on müüa kahetoaline täitsa tavalise sisustusega korter, mis ei paista lihtsalt niisama mitte millegi poolest silma ega eristu kuidagi teistest sarnastest pakkumistest. Pilkupüüdvaks saab siinkohal asja teha hästi läbimõeldud kuulutusega. Ja siin ongi seda tehtud.

«Rõduga kahesed pidavat minema nagu soojad saiad! Siin on 2 rõdu!» teatab kuulutus kohe algatuseks. Tekitab juba pisut huvi. Nagu ka avapilt, milleks on ei midagi muud kui soe sai, mida huviliste käed laualt rabavad. Lihtne, aga geniaalne.

Foto: city24.ee

Kuigi korter on viiekorruselise liftita maja neljandal korrusel, mis ei pruugi paljudele ligitõmbav olla, lubab kuulutus, et trepp on väga kerge ja oma kodu ukse taga oled enne, kui arugi saad. 

Foto: city24.ee

Järgneb tavapärane kiitmine: korter on avar, valge, hea planeeringuga. Ruumikal köögil on omaette rõdu, korterile lisaks on keldriboks. Esikus on suur garderoob. See kõik on juba üsna tüüpiline kinnisvarakuulutuse tekst, aga võimsa algusega on huvi koduotsijas kindlasti äratatud. 

Foto: city24.ee

Tegemist on ideaalse näitega sellest, kuidas hea mõttetööga on võimalik esialgne pakkumine oluliselt ahvatlevamaks muuta ja kui tähtis on läbi mõelda, kuidas oma kodu müüd. Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles