Pimesi maineka arhitekti maja ostnud investor tasus oma arve sulas

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Popovi eestvedamisel valminud maja.
Alex Popovi eestvedamisel valminud maja. Foto: realestate.com.au

Austraalia kinnisvarainvestor skooris endale tuntud arhitekti maja, olemata seda ise kordagi näinud.

Austraalia kinnisvarainvestor tegi midagi enneolematut - anonüümseks jäänud inimene ostis kuulsa Austraalia arhitekti eestvedamisel valminud maja, olemata ise seda kordagi näinud. Mis veelgi hämmastavam - mees tasus maja ostuks vajamineva summa, 3,09 miljonit eurot, sularahas, vahendab realestate.com.au.

Foto: realestate.com.au

Hiinast pärit investor ostis kuulsa arhitekti maja hetke ajel - internetimaastikul silma jäänud kinnisvarapakkumine jäi teda kummitama ning kuna vabu vahendeid taskus oli tol hetkel piisavalt, otsustas mees omapoolse pakkumise teha. Sularahas maksta soovinud investor lubas sealjuures ühe nädala jooksul kõik korvata.

Foto: realestate.com.au

Kuningliku Taani Kunstiakadeemia lõpetanud Alex Popovi eestvedamisel valminud maja on praktilisuse ning kaasaegse arhitektuuri üks musternäiteid.

Foto: realestate.com.au

«Imekaunis loodus, teatud eraldatus ning hingematvad vaated on kahtlemata midagi, millest hakkame puudust tundma. See maja on taganud meile eluviisi, millest on raske lahti öelda. Siin majas tundsime end priviligeeritud seisuses,» kirjutasid maja endised omanikud selle müügikuulutuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles