Kodusisustaja ostujuht: seitse põnevat leidu Eesti disaineritelt

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Oot-Oot

Eesti disain uueneb väga kiiresti ja pidevalt kerkib päevavalgele midagi, mida pole seni veel nähtud. Kogusime kokku mõned siiani tundmatud leiud, mida kindlasti oma kodu sisustamisel kaaluda soovitame

SitBoard stool by Tarmo Luisk

Foto: Eesti Disaini Maja

Hind: 199 €

Osta siit: Eesti Disaini Maja

Põnevad taburetid on suurepärane samm taaskasutuse edendamises: nende valmistamiseks on kasutatud vanu terveks jäänud rulalaudu. Tulemus meenutab Hiina klassikalist taburetti ja kaht teineteisele sarnast juba ei leia.

Efektne laevalgusti V

Foto: osta.ee

Hind: 90 €

Osta siit: Osta.ee Eesti disaini pood

Interjöörile isikupära andmiseks kasutatakse üha enam põneva välimusega valgusteid. Ellie Larseni valgusti V on selleks suurepärane võimalus: silmatorkava disainiga laelamp lisab vajadusel interjöörile selle puudujääva vau-efekti.

Kiik Tuular

Foto: Tarmeko

Hind: 138 €

Osta siit: Tarmeko

Kiik ei ole kindlasti midagi sellist, mis sobiks vaid õue või lastetuppa. Sellest saab toreda sisustuselemendi mistahes ruumi, kas või kööki, kui vaid pinda piisavalt on. Kiige tootjaks on Tarmeko, autoriks Elmet Treier.

Udriku konksnöör

Foto: Udrik

Hind: 25 €

Osta siit: www.udrik.com

Vajadusest riputada katlaruumi kuivama laste porised rõivad, sündis väike ettevõte, mis toodab pere leiutatud suurepärast lahendust kõigile, kellel vajadus ükskõik mida ükskõik kuhu rippuma panna.

Disainmeti nahast riiul

Foto: osta.ee

Hind: 355 €

Osta siit: Osta.ee Eesti disaini pood

Metallraamil riiuli riiuliosad on valmistatud taimparknahast. Riiulite kõrguse paigutusele on lähenetud optimaalselt, nii et ka madalamatel riiulitel on oma otstarve. Riiul sobib suurepäraselt pilgupüüdjaks igasse ruumi sinu kodus.

Oot-oot diivan Leaf

Foto: Oot-Oot

Hind: al 1690 €

Osta siit: oot-oot.com

Oot-ooti diivanite kvaliteedis pole põhjust kahelda. Kodune pehme mööbli tootja on ennast kiiresti tõestanud ja oma diivanite ning tugitoolidega kaasmaalaste südamed võitnud. Eriti moodne on nende nahast kattega diivan Leaf.

Hele Keraamika vaas Paula

Foto: Eesti Disaini Maja

Hind: 63 €

Osta siit: Eesti Disaini Maja

Hele Keraamika on meie vana lemmik, kes tuleb lagedale üha uute ilusate keraamikatoodetega. Tema väikeste kiiksudega looming on samas väga praktiline ja kasutajasõbralik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles