Üks mäetipp vallutatud: Airbnb liigub tuleval aastal uute eesmärkide poole

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbnb käib maksu alla.
Airbnb käib maksu alla. Foto: DADO RUVIC / REUTERS/ Scanpix

Lühiüürituru vallutanud Airbnb liigub tuleval aastal uute eesmärkide poole - sihtmärgiks on võetud kinnisvaraarendus.

Majutusteenuste vahendaja Airbnb sihib tuleval aastal kahtlemata kõrgele. Kinnisvaraarenduse maailma kompiv ettevõtte tuleb turule uhiuue kontseptsiooniga, millel nimeks Backyard.

Kümne tegevusaasta jooksul jagamismajanduse turgu revolutsioneerinud Airbnb kaasasutaja Joe Gebbia sõnul on kontseptsiooni eesmärgiks luua kodusid, mis toetaksid maailmarändurite elulaadi ning heakspidamisi.

 «Airbnb ei ole enam platvorm, mis ühendab reisijad kodomanikega, meie sooviks on luua kodusid, mis on üüri eesmärgil ehitatud,» ütles Gebbia väljaandele housebeautiful.com.

Täpsemaid detaile majade eksterjööri ning interjööri kohta ettevõtte veel ei avalda. Küll aga lubavad Airbnb esindajad oma arendustegevuses ajaga kaasas käia ning pakkuda innovatiivseid lahendusi, mis peaksid vastu nii kliimamuutuste kui uksest sisse-välja voorivate öömajaliste kiuste. Esimesed prototüübid majadest peaksid valmima juba tuleval aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles