Mustad jõulud: kuivatist alguse saanud tulekahju hävitas kodu ja jõulukingid

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise pere pühad mööduvad mustalt.
Inglise pere pühad mööduvad mustalt. Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson/ Scanpix

Suurbritannia pere igapäevaelu ja advendiaeg on kuivatist alguse saanud põlengu tõttu pea peale pööratud.

Kahe lapse ema Kirsty Jacksoni tulevik näib trööstitu. Pesukuivatist alguse saanud tulekahju viis endaga ühes nii inglise naise kodu kui lastele soetatud jõulukingid.

Möödunud neljapäeval aset leidnud vahejuhtum kestis napid 40 minutit, ent sellest oli piisav, et kahe lapse ema kogu ta maisest varast ilma jätta, vahendab walesonline.co.uk. Tööle läinud naine jättis nimelt oma kuivati pahaaimamatult tööle, lühikese aja pärast sai ta aga kõne oma elukaaslaselt.

«Mu kaaslane helistas ja ütles, et meie maja põleb.  Selleks ajaks kui ma kohale jõudsin, oli maja lausleekides,» ütles 26-aastane Jackson väljaandele.

Terve aasta kinkideks raha kõrvale pannud naine on õnnelik, et terve pere elu ja tervise juures on. Küll aga muserdab teda laste käekäik - õnnetusest toibuvad tütred jäid lisaks jõulukinkidele ilma ka oma armastatud nukumajast ning kallist küülikust, keda ei õnnestunud tulemöllust päästa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles