Fotod: Tallinnas on müüa haruldane kolme terrassiga korter

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinnas on müüa korter, mille kolm terrassi lubavad elamu kõrgelt korruselt vaadata igasse ilmakaarde.

Tallinnas Raua tänaval on müüa 2002. aastal ehitatud majas asuv korter. Maja kõige kõrgema korruse korteri juurde kuuluvad kolm terrassi, kust avanevad vaated igasse ilmakaarde.

Foto: city24.ee

Tegemist on haruldase võimalusega kolida Kadriorus nii kõrgele ja omada kodu, kus kolmelt terrassilt saab nautida hommiku-, päeva- ja õhtupäikest. 

Korteris on kolm magamistuba, vannituba sauna ja dušiga, avar elutuba kaminaga ja suurepärane köök. Kõikides tubades on kliimaseaded ja sundventilatsioon.

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Viimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale ja kodutehnikat. Köögimööblis on integreeritud Miele tehnika, laavagrill, pliit ja veinikapp. Köögi tasapind on kivist.

Foto: city24.ee

Korter on väga provaatne, sest trepikoda tuleb sel korrusel jagada vaid ühe naabriga. Liftiga on võimalik sõita otse garaaži, kus on parkimiskoht ja panipaik. Maja esimesel korrusel asub keemiline puhastus. 

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles