Galerii: üksikema meisterdas rasket haigust põdevale tütrele imetabase talve võlumaa

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suurbritannia pereema ehitas haigele tütrele imakauni talve võlumaa.

40-aastane Helen Sadler soovis haigust põdeva tütrekese silmad särama panna ning ehitas oma viieaastasele tütrele kauni talve võlumaa. Lapimaa sõidust loobuma pidanud pere tõi imelise paiga tütrele lähemale, vahendab thesun.co.uk. 168 eurot nõudnud võlumaa on kerkinud pappkarpide, kartongi ning sädelevate liimide-pulbrite toel.

Heleni tütar Erin põeb nimelt kroonilist neeru- ja maksahaigust ning on elanud enamus oma elust haiglapalatites. Lisaks on noorel tüdrukutirtsul vasema vatsakese hüpertroofia, mis toob kaasa südameseinte paksenemist ning vereringluse häireid.

Tüdrukutirtsu olukord ei paista paremaks minevat. Arstide sõnul vajab noor plikatirts avatud südameoperatsiooni, mis paraku kõikide komplikatsioonide valguses võib talle eluohtlikuks kujuneda. 

«Ta saab kolm vereülekannet päevas, lihtsalt selleks, et järgmist päeva näha. Ta on arstide sõnul väga keeruline juhtum, ütles Erini ema väljaandele thesun.co.uk.

Õnneks ei ole üksikema lootust kaotanud ning senikaua kuni tütreke vapralt oma haigusega rinda pistab, senikaua on ka ema kindlalt tütre kõrval. Viieaastane Erin on valminud võlumaast igal juhul vaimustuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles