Video: räpase triikraua saab puhtaks ühe esmaabikarbis leiduva tabletiga

Kodu.postimees.ee
Copy
Kuidas puhastad sina oma triikraua talda?
Kuidas puhastad sina oma triikraua talda? Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson/ Scanpix

Esmaabipaunades peidus olev vahend viib nii peavalu kui ka triikimisraua all oleva mustuse.

Suurbritannia pereema komistas puhtjuhuslikult ühe väärt nõuande otsa. Naisele internetis silmajäänud puhastustrikk oli niivõrd intrigeeriv, et ei saanud seda proovimata jätta.

Selgub, et triikraua puhastamisel saame kasutada ustavat abilist meie esmaabikarpidest – paratsetamooli tabletti. 36-aastane Rebecca Harris märgib, et leidis nõuande internetis ringi kolades. Uudishimu sai pereemast võitu ning seetõttu tuligi mitteusutav nipp järele proovida. Naine võttis sooja triikraua, asetas ühe paratsetamooli tableti selle tallale, hõõrus veidi laiali ning pühkis üleliigse mustuse suurema vaevata ära.

Ma olin tõesti üllatunud, et see töötas, rääkis pereema väljaandele homes.nine.com.au. Rebecca otsustas oma ettevõtmise üles filmida ning saadud tulemusi ülejäänud maailmaga jagada. Palavikuravimi ja valuvaigisti puhastavat toimet triikraual saab jälgida allolevast videost lähemalt.

«Väga paljud on sellest hämmingus. See on tohutult lihtne ja kiire ning paratsetamool on ju ometigi nii odav,» märkis naine valuvaigistava tableti kiituseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles