Foto: kas sina saad aru, mis sellel internetis ringleval kinnisvarafotol valesti on? (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realestate.com.au

Terased kinnisvarahuvilised on leidnud ühe müügikuulutuse, kus innukas maakler on väga hoogu läinud.

Muidugi tahavad kõik maaklerid oma müüdavat kinnisvara võimalikult heas valguses näidata, kuid mõnikord minnakse seda tehes ikka üle igasuguste piiride. 

Nii on Redditis väga suure tähelepanu osaliseks saanud Austraalia uusarenduse kinnisvarakuulutus, mille fotod on naeruväärselt töödeldud. 

Foto: reddit.com

Queenslandis St Lucia linnaosas Sanford Streetil asuv kortermaja on kahtlemata moodne ja luksuslik: selle akendest avanevad vaated Brisbane´i jõele. See jõgi on küll ilus ja võimas, aga mitte päris nii ilus nagu piltidel näidata on üritatud.

Nimelt on jõega fotosid töödeldud nii, et kohalike jaoks on jõevesi täiesti tundmatuseni muutunud: tavapärase pruuni tooni Brisbane´i asemel on seal näha imelist kristallsinist vett. Satelliidifotolt on näha, et tegelikkuses on jõe värv oluliselt teistsugusem.

Paraku on mõnes kohas ununenud peale ka vana pruun värv, näiteks paaris kohas paadisilla juures. Samas kohas on sinist läinud ka sillapostide peale. 

«Sellist karva pole seda jõge küll enne nähtud,» kirjutab üks kasutaja. 

«Olen varemgi näinud ebaõnnestunud fototöötlusi, aga seda ei ületa küll miski,» lisab teine.

Lisaks leidub arutelusid, kas oleks üldse võimalik mingil moel see jõgi taolist värvi saada.

Tänaseks on kuulutuse fotosid pisut parandatud, kuigi realistlikku pilti ei näita see ikka. Vaata SIIT. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles