Fotod: müüa on uskumatu sisemusega kodu Tallinna servas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinna servas on müüa väga silmatorkava sisustuse ja põneva lahendusega eramu.

Viimsi vallas on müüa klassikaline selle piirkonna kivimaja, mille sisemus aga väga üllatab: välimust arvestades ootaks hoopis teistsugust interjööri. 

Foto: city24.ee

Avara planeeringuga kodu on sisustatud väga maitsekalt ja minimalistlikult, kuid sekka leidub ka väga üllatavaid elemente: näiteks klassikaline tiibklaver trepihallis.

Foto: city24.ee

Kuigi sisustus on minimalistlik, mõjub maja siiski helgelt, soojalt ja rõõmsalt. Lahendused on väga nutikalt läbi mõeldud ja lahedad.

Foto: city24.ee

Kõige suuremaks pilgupüüdjaks maja esimesel korrusel on aga spaakompleks. Selle moodustavad saun, bassein ja talveaed. Spaas on kamin ja pääs ligi sajaruutmeetrisele terrassile. 

Foto: city24.ee

Maja teisel korrusel, kuhu viib massiivne puidust trepp, asub: trepihall; magamistuba koos garderoobiga; magamistuba koos garderoobiga ja rõduga; vannituba-wc ning nn masterbedroom koos garderoobi ja oma dushiruum-wc-ga. Maja kõik magamistoad on tavalisest suuremad ning iga magamistoa koosseisu kuulub ka eraldi asetsev garderoob.

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles