Ajatu klassika: see IKEA mööblitükk leiab koha igas eluruumis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA.
IKEA. Foto: Caro / Bastian / Caro / Bastian/ Scanpix

Mõni mööblitükk on niivõrd mitmekülgne ja ajatu, et sobib pea igasse eluruumi – IKEA riiul pole siinkohal mingi erand.

Esemeid ja mööblitükke, mis kestaksid kogu elu või mida annaks mugavalt ühest toast teise liigutada, peab teinekord lausa tikutulega taga otsima. IKEA riiul on seevastu investeering, mis ei hammusta liiga suurt tükki rahakotist ning mis oma lihtsa ülesehitusega sobib tõepoolest pea igasse tuppa, vahendab thekitchn.com. Esmalt tuleb aga veidi ringi vaadata ning jõuda selgusele, mis esemeid ja mis eesmärgiga riiulile asetada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is there anything better than fresh sheets?! Yes... brand spanking new, fresh sheets! Finally got my hands on this gorgeous white seersucker set from @shopmatalan it had been sold out online, so I snapped it up when it came back in stock! It’s proper dreamy ? and the design means I don’t ‘have to’ iron it, bonus! . . Can’t wait to climb in here tonight, and I’m going to start a new book so I don’t spend my time before sleep online browsing or on instagram! Need to unwind... . . Paint colour: Chic Shadow and Timeless . . Day 14 - Duvet Day #myhousethismonth @myhousethismonth @newinteriorsontheblock - signature style #newinteriorsontheblock #bedroomdecor #navyvelvet #navyvelvetcushions #bedroomcushions #seersucker #whiteseersucker #seersuckerduvet #duvetcover #zentime #pocketofmyhome #cornerofmyhome #greywall #chicshadow #duluxchicshadow #bedroomgoals #calmbedroom #greyandwhite #greyandwhitedecor #greyandwhitebedroom #lumielight #ikeatmine #ikeamosslanda #ikeapictureledge #newsheets #dailyinteriorsinspo #interiorstyling #bedroomdetails #matalanhome

A post shared by Alex (@sweetsmith_home) on

IKEA riiul on suurepärane vahend, mille abil lisada veidi eripära oma eluruumi. Lisaks paneb riiul proovile koduomanikes peituva sisekujundaja. Kui riiuli seina kinnitamist võib veel võrdlemisi lihtsaks ülesandeks lugeda, siis selle stiliseerimine on kindlasti kunst omaette. 

Huvitavad mööbliesemed pälvivad kindlasti külaliste tähelepanu. Kuidas aga lisada veidi eripära põhjamaiselt minimalistlikule riiulile? Muljet saab avaldada nii erinevate nipsasjakeste kui reisilt toodud mälestusesemete abil.

Riiulite abil saab majapidamisse ruutmeetreid juurde tekitada. Lisaks elu- ning magamistubadele sobib IKEA riiul ka sahvritesse ning köökidesse, muutes olulised panipaigad senisest veelgi praktilisemaks. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More tools of creation ♡ #studioeveryday Photography by @edelleandco

A post shared by ▲PAMELA GALLEGOS▲ (@pomgraphicdesign) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles