Fotod: kolm kööki, mille sisekujundus on totaalselt ebaõnnestunud

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Köögi kujundamise kunst ei ole päris selline asi, millega igaüks suurepäraselt hakkama saab. Siin on kolm näidet täielikust ebaõnnestumisest. 

Ameerika sisekujundaja Dina Holland on oma Instagrami-kontole kogunud kokku väga palju erinevaid sisekujundusi, millest inimesed ei tohiks eeskuju võtta, vaid pigem täilikult hoiduma peaksid. 

Teiste hulgas on Hollandi kontol päris palju kööke, üks neist ebaõnnestunum kui teine. Siin on aga valik kolmest sellisest, mida kindlasti järgi teha ei tohiks.

1. Liiga palju värve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pleasehatethesethings on

Sisekujundajad korrutavad tõepoolest kogu aeg, et värve ei maksaks karta. Aga see ei tähenda, et nende kasutamisega täiesti üle igasuguste piiride peaks minema. Vali neutraalne taust, millele lisad mõned värvilaigud, mitte vastupidi.

2. Nurgalahendus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pleasehatethesethings on

Kuidas sisustada nurgaga köögis nurgakohad, see on alati paras peamurdmiskoht. Ükskõik, mida sa teed, ära tee seda, mida siin pildil tehtud on. Täiesti arusaamatuks jääb, kuidas saab selliseid valamuid mugavalt kasutada.

3. Pole olemas liiga palju valgust

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pleasehatethesethings on

Pildil on näha, et köögis on kunagi headel aegadel olnud väga suur ja ilus aken, mis miskipärast on pea täies pikkuses kinni müüritud. Seda ei maksaks iial teha - loomulik valgus on alati pluss, mitte kunagi miinus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles