Veebis teeb ilma suurepärane lihtne meetod liha pruunistamiseks

FOTO: pixabay.com

Liha pannil pruunistamine on alati paras väljakutse: rasva pritsib, ruumi on vähe, osa pruunistub, osa ajab juba vett välja ja kuivab. Õnneks leidub üks palju parem lahendus.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Kõik suurepärased liharoad saavad alguse liha pruunistamisest. Seda ei tehta mitte üksnes selleks, et liha kiiremini valmis küpsetada, vaid seepärast, et see lisab suurepärase maitsenüansi. Aga pruunistamine võib olla üsna tüütu töö, vahendab The Kitchn. 

Et asja pisut lihtsamaks muuta, on kokad leiutanud suurepärase ja oluliselt vähem räpase ning aeganõudva meetodi. Selleks on liha röstimine ahjus.

Populaarne

Tagasi üles