Fotod: Kadrioru tammede vahel ootab omanikku üks tõeliselt pilkupüüdev pärl

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Arhitekti projekteeritud majas ootab uusi elanikke targa kodu süsteemil põhinev korter.

Kolmetoaline korter Tivoli elamupiirkonnas ei ole kindlasti nagu iga teine. 92,7-ruutmeetrisesse korterisse on nimelt paigaldatud targa kodu süsteem, mis muudab elu oluliselt lihtsamaks ning ökonoomsemaks. Kaasaegsete lahendustega korter võlub oma pilkupüüdva sisustuse ning hoolikalt valitud viimistlusdetailidega.

Foto: city24.ee.

Kirsiks tordil on siin kahtlemata mere poole avanev terrass, üldpinnaga 21,2-ruutmeetrit, millelt avanevad hingematvad vaated merele ning õhtul loojuvale päikesele. 

Foto: city24.ee

Korteris on kaugkeskkütte baasil vesipõrandaküte, autonoomne soojustagastusega sundventilatsioon ja targa maja lahendus, mis võimaldab valgustust, kütet, jahutust, ventilatsiooni ja muid seadmeid mobiilselt juhtida. Samuti on reaalajas võimalik jälgida vee- ja elektritarbimist ning hoida ka tubade temperatuuridel silm peal.

Foto: city24.ee.

Korteri müügihind sisaldab nii mööblit kui sisustust. B-energiaklassiga majas on aktiivne korteriühistu ning igakuiselt mõistlikud kõrvalkulud. 

Uuri pakkumise kohta SIIT lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles