Vannitoaremont muutis ühe pere elu väga märkimisväärselt

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Vannitoaremont viis kokku isa ja poja, kes ei olnud omavahel 15 aastat korralikult rääkida saanud.

Ameerikast pärit sisustusblogija Dabito küllap juba tunneb oma pärusmaad. Mehe kuldsete käte all valminud vannituba on vaid üks näide mehe lugematutest meistritöödest. Kuu aega väldanud uuenduskuurist võitsid lisaks vannitoale ka kaks pikalt lahus olnud pereliiget, vahendab housebeautiful.com.

Dabitole tõttas nimelt appi ehitusmehest isa, kellega mees ei olnud 15 aastat korralikult rääkida saanud. Vannitoaremont oli seega justkui omaette teraapia, mille käigus isa ja poeg teineteist taas tundma õppisid.

Dabito sõnul pidid nad sisuliselt terve vannitoa maatasa tegema ning seejärel kõik tükk tüki haaval üles ehitama. Välja vahetati nii seina- kui põrandaplaadid, lisaks paigaldati uhiuus valamu ning hoiukastid. Kauaoodatud uuenduskuur möödus kahe mehe eestvedamisel üsnagi kiirelt - üheainsa kuuga oli vannituba valmis.

Sujuvalt kulgenud remont on Dabito jaoks kahtlemata ta elu üks tähendusrikkamaid - tõi see ju lisaks vannitoale uut hingamist ka tema ja isa suhtesse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our bathroom oasis is now complete! F​or this bathroom, I wanted to make a big impact in a small space. I started out by choosing materials first. It was a nice change because I typically hit the ground running with color. I chose the Trinsic Collection by @DeltaFaucet in Champagne Bronze because I gravitated towards its elegant curves and clean lines and knew it would go well with my graphic and modern sensibility. It has a neutral gold tone that compliments any color palette. The bathroom mood is inspired by an acacia tree from my backyard. Head on over to the blog to see the entire process plus a fun video we created sharing my 5 tips to transform your bathroom! #DeltaFaucet #ad

A post shared by DABITO (@dabito) on

Kliki pildil oleval noolekesel, et näha remondi kulgu ja lõpptulemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles