Fotod: vaata, milline näeb päriselt välja hämmastav uusarendus Tartus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: riiakvartal.ee

Tartu südalinna kerkiva Riia kvartali esimesed majad on valmis ja käib vilgas korterimüük. Vaata, kuidas hooned reaalis tunduvad!

Käesoleva aasta veebruaris kirjutasime, et Tartu saab üle pika aja täiendust põneva uusarendusprojekti näol. Tänaseks on esimesed kaks maja valmis ja korterimüük täies hoos. Samal ajal kerkib arneduspiirkonda kolmas kortermaja, mis peaks valmima uuel aastal.

3-D-fotod ja arenduse kirjeldused jätsid aasta alguses kavandatavast väga suurejoonelise mulje. Nüüd, kui esimesed korterelamud on valminud, on näha, kuidas plaanid tegelikkusele vastavad.

Esimesena valmis Era 3 ja Riia 22B kortermajad. Esimeses majas kortereid palju ei ole ja kinnisvaraportaalis KV.EE on neid müügis veel vaid kaks. Riia 22B on suurem korterelamu, kuid kortereid on ka seal saadaval veel üsna napilt: kõigest kolm. 

Riia 22B
Riia 22B Foto: KV.EE
Riia 22B
Riia 22B Foto: KV.EE
Era 3
Era 3 Foto: KV.EE
Era 3
Era 3 Foto: KV.EE

Kuidas tundub - kas plaan luua Tartu kesklinna suurlinlik elurajoon näib õnnestuvat või ei meeldi sellised majad linna südames kohe üldse?

Korterite kohta leiab rohkem infot SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles