Üksikema ehitas interneti abil nelja ja poole kuuga väga omapärase elamise (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Üksikema Charlie Charters leidis end lõputust ringist, kus pikad tööpäevad ning kohustuslikud maksud ei jätnud naisele kuigi suurt kopikat taskusse. Niisiis oli vaja midagi muud välja mõelda.

26-aastane austraallanna Charlie Charters tundis end nurkasurutuna. Juuksurina leiba teeniva pereema tööpäevad olid pikad, viieaastasele pojale kuluv aeg jäi sealjuures piinlikult kasinaks. Ettevõtlik naine otsustas seepeale pool oma varast maha müüa ning soetada Mercedes Sprinteri kaubiku, millest luua ratastel kodu endale ja oma pojale.

«Ma töötasin 40 tundi nädalas, lisaks tööle sõitmiseks kuluv aeg. Ma ei saanud ei lõbutseda, ei oma pojaga aega veeta,» märkis Charters väljaandele nine.com.au.

Chartersi järgmised neli ja pool kuud möödusid kaubiku kallal nokitsedes. Üksikema, kes ei olnud elus varem elektritööriistu käes hoidnud, teadis kohemaid YouTube'i poole pöörduda. 

«Ma tahtsin pojaga tugevat suhet luua, kuni ta veel väike on. Lisaks ihkasin veidi rahatagavara mustemateks päevadeks. Tahtsin hetkes elada, mitte seda plaani pidevalt edasi lükata,» ütles Charters.

Kaabeldustööd kõrvale jättes tegi ettevõtlik naine valmivas kodus tõepoolest kõik ise. Charters tunnistab, et pidi kogenematuse tõttu nii mõnigi kord üle oma varju hüppama, ent see teda ei heidutanud. Valminud kodu, mis saab muuseas oma energia päikeselt, on üksikema sõnul küll kaugel täiuslikkusest, ent sobib sellegipoolest suurepäraselt nii talle kui ka pojale.  

Esmakordselt avaldatud 17.11.2018

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles