Video: väike tüdruk pääseb kodumaja ees napilt rängast õnnetusest

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Ühel perel vedas hiljuti väga: pere vanim laps võinuks traagililselt elu kaotada, kui garaažiukse külge rippuma jäi. Õnneks märkas lapse ema toimuvat väga viimasel hetkel.

YouTube´is ringlema läinud videos on näha, kuidas ema kahe lapse ja koeraga jalutuskäigult naaseb ning elektrilise garaažiukse nupust avanema vajutab. Süles olnud vanema tütre paneb ta ukse juurde maha ja läheb ise kärust teist last välja tõstma.

Selsamal hetkel, kui ema selja pöörab, haagib vanem laps end ukse serva külge ja liigub sellega mitme meetri kõrgusele õhku. Ema, kes toimuva ajal on seljaga garaaži poole, pöördub ümber väga viimasel hetkel, sööstab noorema lapsega vanema juurde ja tõstab tolle alla. 

Pealtnäha süütu vahejuhtum võinuks lõppeda väga õnnetult, sest motoriseeritud garaažiuksed on aastate jooksul nõudnud väga mitmete laste ja täiskasvanute elusid. Alles möödunud kuul jäi sellise ukse vahele kinni üks Austraalia pereema, kes õnnetuses ka elu kaotas. 

Elektriliselt avanevate garaažiustega tuleb olla väga ettevaatlik: uksest ei tohi selle avanemise ajal kunagi kinni hoida. Lapsi ei tohi selle juurde mingil juhul järelvalveta jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles