Foto: Eesti naine tegi oma magamistuppa väga erilise siseviimistluse

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seina värvimine. Foto on illustratiivne.
Seina värvimine. Foto on illustratiivne. Foto: Frank Pflügler / PantherMedia / Scanpix

Kui Anni magamistoas remonti tegi, oli tema esialgne plaan katta voodipeatsi taha jääv sein tapeediga. Sobivat tapeeti ta aga ei leidnud ja nii tuli plaan ringi mõelda. Sündis väga omapärane lahendus.

Magamistoa viimistlust kaaludes vaatas Anni läbi tohutu hulga tapeete, aga ükski kas ei sobinud või oli liiga kallis. Niisiis otsustas ta voodipeatsi taha jääva seina musta, valge ja pronksivärvi tooniga niiöelda üle soperdada. Pronks, muide, sädeleb valguse käes. 

Magamistoa efektsein.
Magamistoa efektsein. Foto: Anni Madisson

Esialgne plaan oli tegelikult teha betoonseina imitatsioon: valgele lisaks törts halli. Aga tulemus ei jäänud üldse selline nagu Anni vaimusilmas ette oli kujutanud. Niisiis tuli lasta käiku eelpoolnimetatud värvd: esmalt valge, must ja pronks ja hiljem valge-musta seguga üle. 

«Algus ei olnud paljutõotav, aga lõpptulemus tegelikult üllatas,» ütleb ta. Praegu on Anni seinaga väga rahul ja julgustab kindlasti ka teisi sarnast lahendust katsetama. «Olge julged ja looge unikaalsus, katsetage käepäraste vahenditega ja otse südamest. See annab toa aurale kuidagi palju juurde, vähemalt meie puhul,» sõnab ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles