Vihane majaomanik süüdistab kohalikku kirikut tema kinnisvara rikkumises

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frances Carey
Frances Carey Foto: Slough Observer / SWNS.com / Scanpix

Vihane majaomanik ütleb, et tema kahele miljonile hinnatud kodu akendest avanev vaade on rikutud tänu sellele, et kohalik kirik võttis maha akendest paistnud heki. Seeläbi alanenud ka naise kinnisvara väärtus.

Britt Frances Carey on maruvihane, sest Berkshire´i maakonnas Datchetis asuv kogudus otsustas maha võtta oma maal asuva heki, rikkudes sellega Carey kodust avaneva vaate, vahendab Daily Mail.

Hekist jäid alles oksatüükad, mis on naise sõnul kohutavalt silmariivavad. Pealegi on üle saja aasta vanuse heki langetamine naise sõnul kuritegu. 

Kõnealune hekk Google Street View fotol.
Kõnealune hekk Google Street View fotol. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Koguduse esindaja sõnul aga on tegemist intensiivse hooldustööga ja katsega mädanevat hekki päästa: kui see piisavalt maha lõigata, on lootust, et hekk ajab uued võrsed ja kasvab endisel kujul tagasi.

Kuid 66-aastast Careyd see ei rahusta. «Minu hinnangul on sellisteks töödeks vaja taotleda luba. Ka ümbruskonna elanikud peavad säärase muudatusega nõus olema. Enne oli see hekk üle kolme meetri kõrge, nüüd on alles vaid tüükad,» pahandab naine.

Hekiriba on märgitud punasega.
Hekiriba on märgitud punasega. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Tema sõnul on ka kõik naabrid juhtunust väga häiritud. 

Naine on veendunud, et säärane kirvetöö vähendab ka tema kinnisvara väärtust. 

Koguduse esindaja ütleb, et võib-olla oleks saanud noorenduslõikust tõesti pisut viisakamalt teha, aga kindlasti ei ole tegemist püsiva nähtusega ja uued võrsed peaks hekk ajama juba kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles