Fotod: suurepärane lahendus moodsa, aga odava magamistoa sisustamiseks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: homedit.com

Trendika magamistoa sisustamine ei pea olema kallis: väga kaasaegse, aga efektse lahenduse saab ise ja üsna odavalt teha.

Selleks, et magamistuba soodsalt sisustada, ei lähe palju vaja: peaasjalikult euroaluseid. 

Euroalustest saab valmistada väga mitmeid eriilmelisi voodeid, vahendab Homedit. Kõige lihtsam lahendus on teha madratsile sellest pisut laiem alus, aga saab ka täitsa ehtsaid voodeid ehitada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pallet Beds Adelaide (@pallet_beds_adelaide) on

Omapäi ja päris ilma igasuguse juhiseta säärast voodit ehitama hakata ei maksa. Erinevaid õpetusi leiab veebist päris palju, peamiselt YouTube´ist. Üks hea juhis on ära toodud ka Homedit´i lehel

Kindlasti tasuks võtta aega ja vaeva, et need osad, mis voodil väljapoole jäävad, kindlasti ka korralikult lihvitud ja viimistletud saaks, vastasel juhul hakkab kare puit rikkuma nii tekstiile kui kriipima käsi-jalgu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interior Inspiration (@myinspiringinterior) on

NB! Kindlasti tuleb tähelepanu pöörata sellele, et kasutatavad euroalused oleks EPAL-märgistusega. Ainult nende puhul saad olla kindel, et need pole töödeldud tervisele kahjulike kemikaalidega.

Väga lahedad öökapid voodi kõrvale saad FIBO-plokkidest - need sobivad industriaalset interjööri looma ilma, et neid kuidagi töödelda oleks vaja. Kui väga tahad, võid need muidugi üle värvida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles