Fotod: Tallinna külje all müüakse väga haruldase välimuse ja põnevate omadustega maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinna külje all Keila-Joa lähedal on müüa väga haruldase arhitektuuriga maja.

Tegemist on püramiidmajaga, mille kõik 14 akent avanevad taeva poole ja muudavad seeläbi kodu väga valgusküllaseks. Planeering on avar ja huvitav.

Foto: city24.ee

Maja esimesel korrusel on avatud köögiga elutuba, kaks magamistuba, saunaga vannituba, panipaik ja tualettruum. Teisel korrusel on kaks lastetuba ja kolmandal ehk püramiidi tipus üks pisike tuba.

Foto: city24.ee

Maja on ehitatud 2004. aastal, kuid üsna hiljuti on interjööri pisut värskendatud: eelmisel aastal lihviti laudpõrandad, esimese korruse oma sai peale uue laki, teine ja kolmas korrus õlikihi. Kogu maja kütab soojaks kaminahi. 

Foto: city24.ee

Hoovis on kuur, lõkkenurk ja õuekiik. Kuuris on olemas küttepuud järgmiseks talveks. Maja kõrval on aed, kus saab erinevaid köögivilju kasvatada. Aia kõrval on astelpaju puud. Maja asetseb omaette suurel krundil, krundi suurus 3669 ruutmeetrit.

Foto: city24.ee

Maja on ehitatud täpse Cheopsi püramiidi mudelina ja tervisesõbralikest materjalidest. See püramiidmaja aitab avada uksi eri teadvuse tasandite vahel ning öelda tere iseendale ja maailmale. Püramiid on enese leidmisel tohutu abiline, sest see kiirendab ja toetab vaimset arengut, usutakse.

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles