Parkimiskoha pärast vägikaigast vedanud naine asus kääridega naabri heki kallale

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Parkimiskoha ning väidetavate armastuskirjade pärast tülli pööranud naabrid ei paista kaheksa aastat hiljem üksmeelt leidvat. 

Naabrimehega pea kaheksa aastat vägikaigast vedanud 45-aastasel Maxine Johnsonil sai mõõt lõpuks täis. Naabrimehest tüdinud naine otsustas riukalikule üleaedsele oma tõelist palet näidata ning asus kärpima aastaid tüliõunaks olnud hekki, vahendab thesun.co.uk.

Johnsoni sõnul kriimustas naabrimehe hekk alalõpmata tema autot. Lisaks olevat üleaedne, 45-aastane Ian Walton, pommitanud naist pidevate armastuskirjade ja lähenemiskatsetega.

Johnsoni naabri, 45-aastase Ian Waltoni, sõnul sai aga tüli alguse hoopis naise omavolilisest parkimisreeglite eiramisest. Mees eitab oma lähenemiskatseid ning ei võta ka naise armastuskirjade teooriat omaks. «Ma isegi ei vaevunud politseile sellest vahejuhtumist teada andma, kuna teadsin, et ega sellest head nahka tulla saa,» ütles Walton väljaandele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles