25-aastane noormees kogus oma kodu sissemakse kokku kõigest aastaga (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Noored kurdavad tihti, et kodu sissemakseraha kokku saamine on võimatu ülesanne. Hakkaja noormees ütleb aga, et see on valikute küsimus: kui midagi väga tahta, on kõik võimalik.

Täna 25-aastane Tom Zarb ostis oma isikliku kodu kolm aastat tagasi, olles kõigest 22-aastane. Kodu sissemakseks vajaliku summa kogus ta kokku aastaga, töötades puhkepäevadeta korraga kahel ametikohal, vahendab The Sun.

IT-valdkonnas spetsialiseerunud Tom tegi nädalavahetuseti teenindajatööd ja tänu kogu teenitud rahale ning boonustele õnnestus tal igakuiselt kõrvale panna enam kui 500 eurot. Lisades sellele summa, mida ta oli säästnud alates sellest, kui 16-aastaselt suvel esimest korda tööle läks, oli tal kodu sissemakse raha, 45 000 eurot, olemas.

Pideva töörabamise kõrvalt õnnestus Tomil ka ülikool lõpetada ja peagi pärast kooli lõpetamist oligi ta koduomanik. Maja vajas küll remonti, kuid tänaseks on see täielikult renoveeritud.

Võib julgelt öelda, et Tom on elav tõestus sellest, et kui midagi väga tahta ja selle nimel sihipäraselt tööd teha, on kõik võimalik.

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles