Koolieelikutest lastele maja ostnud vanemad: nad ei pruugi 25 aasta pärast seda endale lubada (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realestate.com.au

Ülekuumenenud kinnisvaraturu valguses otsustasid Austraaliast pärit lapsevanemad oma koolieelikutest laste seljatagune varakult ära kindlustada.

Praktilise meelega Jonny ja Fahriye Gatt kartsid, et tütred ei pruugi täiskasvanueas Austraalia kinnisvaraturuga enam sammu pidada. Viis aastat kinnisvaraturgu jälginud  vanemad otsustasid ühel hetkel, et saab mis saab, ihuviljade seljatagune tuleb mustade päevade hirmus ära kindlustada.

Niisiis otsustasid asjatundlikud vanemad mõlemale lapsele kodu soetada, vahendab realestate.com.au.

Pere võsukesed, nelja-aastane Siana ning 18-kuuline Ayla saavad, erinevalt väga paljudest teistest mudilastest, end juba praegu täieõiguslikeks koduomanikest lugeda. Laste vanemad soetasid esimese eramu aastal 2015, millele lisandus tänavu üks 316 202-eurone kinnisvarainvesteering lisaks. 

«Praegusel ajahetkel tundub väga ebatõenäoline, et nad suudavad oma nooruspõlves iseseisvalt kodu muretseda. Laste 25. eluaastaks maksab ka kõige tühisem kinnisvaraobjekt ilmselt juba miljoneid,» märkis tüdrukute isa väljaandele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles