Jõulukinkide pakkimisega käib sel aastal kaasas väga kummaline trend (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Isikupärase kingipaki tegemine on paljudele jõulude ajal parajaks väljakutseks: tahaks midagi ägedat teha, aga ei tea, kuidas seda saavutada. Tänavu levib jõlupaki isikupärastamiseks maailmas üks kummaline trend.

Nimelt lasevad inimesed pakkepaberile printida omaenda näoa, vahendab Apartment Therapy.

Ettevõte Gift Wrap My Face laseb sul luua isikipärase kingipaberi, millesse võid sel aastal kõik oma kingitused pakkida. Või kui enda nägu kasutada ei taha, võib sinna minna ka su laste, loomade või kallima foto.

Foto: Gift Wrap My Face

Põnevama mustri loomise huvides on foto esitletud vaheldumisi pühadesümboolikaga. Valiks on jõuluva nägu, jõuluvana müts, lipsukesed, põhjapõdrad ja palju muud temaatilist.

Säärane pakkepaber pole, tõsi küll, odavaimate killast: hinnad jäävad 10 ja 18 euro vahele, olenevalt paberi täpsetest mõõtudest. Kuid tegemist on päris kindlasti originaalse lahendusega, millesarnast sinu kingisaajad veel näinud ei ole. 

Vaata rohkem Gift Wrap My Face´i kodulehelt

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles