Fotod: soomlanna oli sunnitud uue põranda kummalisel põhjusel eemaldama

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artisan putting floating floor
Artisan putting floating floor Foto: Fabrice Michaudeau / PantherMedia / Fabrice Michaudeau

Soomlanna, kes oma kodus remonti tegi ja uue põrandakatte paigaldada lasi, oli sunnitud selle eemaldama väga veidral põhjusel.

Soomlanna Heli Väisänen lasi vana kulunud parketi remondi käigus uue korkpõrandaga asendada, kuid kui remont valmis sai, selgus, et päris sellise põrandaga elu jätkuda ei saa, vahendab Iltalehti.

Nimelt häiris naist ja tema pereliikmeid see, et ühes kohas keset elutuba vaatas põrandalt vastu mittu loomanägu, mis juhuslikult kokku sattunud mustrist tekkinud. «Alguses mõtlesime asja nii jättagi, aga ma tean, et mind hakkaks see häirima. Vahiksin neid nägusid tõenäoliselt kogu aeg,» ütles Väisänen ajalehele.

Uudishimust pöördus naine siiski põranda tootja poole ja küsis, kas säärane muster on põrandale loodud taotluslikult, kuid ettevõtte kinnitas, et tegemist on juhusega. Samuti saatis ettevõte asenduspaneelid põrandakatte vahetamiseks.

Esialgsed paneelid ei läinud aga prügiasti. «Jätsime need mälestuseks alles,» ütleb Väisänen.

Kui Väisänen fotot Facebookis jagas, arutleti muuhulgas ka selle üle, mis loomi keegi laudadel näeb. Pakutud on näiteks sebra, kängurut ja ämblikku, aga ka põtra. Mis loomi sina näed? Vaata fotosid SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles