Kodu nagu ajakapsel: selle maja omanikule ei mahu mõte renoveerimisest pähe

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: domain.com.au

Austraalia kagupoolseimas osariigis, Victorias, müüki paisatud majas on aeg kahtlemata seisma jäänud. 

Austraalias müügisolevas majas on lisaks roosamannalikule interjöörile ka üsna põnev saamislugu, mida hõõguvroosade seinte tagant ei pruugi esmapilgul ehk välja lugeda. 

Foto: domain.com.au

Algselt lennunduskooliks ehitatud maja läbis kooli sulgemise järel uue omaniku käe all korraliku uuenduskuuri. «Kõik kinnisvarapakkumised on ühte nägu. See on liiga lihtne ja igav,» ütles maja praegune omanik väljaandele realestate.com.au, lisades et ta ei suudaks maja mõnel muul kujul ette kujutada. Lillemerre ning sitsidesse-satsidesse mähitud kodu on muuseas oma piirkonna üks vanimaid. 

Foto: domain.com.au

17. novembril oksjonile mineva 539-ruutmeetrise kinnistu omanik hellitab lootust, et ehk saab maja uus omanik olema täpselt sama suur roosamanna sõber kui tema. «Uus omanik võib-olla otsustab seda veidi kaasajastada, ma kardan, et see võib naeruväärselt välja kukkuda,» ütles maja omanik väljaandele.

Foto: domain.com.au
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles